Επίσημος συνεργάτης Βορείου Ελλάδος

Αναπαραγωγή Βίντεο

Ποια είναι η  Gilgen Door Systems

Ελβετικός οίκος θυρών Gilgen

Η Gilgen Door Systems είναι ένας κορυφαίος Ελβετικός οίκος για αυτόματες πόρτες. Από την έναρξη της (1961) η Gilgen Door Systems έχει ένα σκοπό. Την τελειοποίηση των αυτόματων θυρών και των μηχανισμών της.

Αυτό έχει βοηθήσει να είναι πρώτοι στην Ελβετία αλλά και ένας  επιτυχημένος παγκόσμιος οίκος.

gilgen door systems

01

Πρωτοπόροι στις αυτόματες πόρτες

Είτε ψάχνετε για αυτόματες πόρτες, συρόμενες πόρτες ή custom λύσεις, με προαπαραίτητα την ασφάλεια, την άνεση & την υγιεινή, η Gilgen Door Systems είναι η σωστή λύση για κάθε τομέα και εφαρμογή.

Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, σε πάνω από 70 χώρες και περισσότερους από 1000 υπαλλήλους η  Gilgen Door Systems ειναι στη θέση να προσφέρει αυστηρό έλεγχο και εγγύηση ποιότητας, τηρώντας τα διεθνή & παγκόσμια πρότυπα.

 

  • Πόρτες για Σούπερ Μάρκετ
  • Πόρτες για Εμπορικά καταστήματα
  • Πόρτες για Τράπεζες & Ασφάλεια
  • Δημόσιες Υπηρεσίες
  • Νοσοκομεία & Κλινικές
  • Τουρισμός & Ξενοδοχεία
αρθρωτές πόρτες

02

Gilgen Door Systems
στη Βόρεια Ελλάδα

Η Nadaldoors, πλέον, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη σημαντική της συνεργασία με την επιφανή εταιρεία Gilgen Door Systems στη Βόρεια Ελλάδα, επεκτείνοντας την παρουσία της σε όλη την επικράτεια της χώρας και σε διεθνές επίπεδο. Η Gilgen Door Systems, ως ελβετική εταιρεία, είναι γνωστή για την ακρίβεια των αυτόματων θυρών της, προσθέτοντας έναν ακόμα υψηλό βαθμό αξιοπιστίας στη συλλογή των προϊόντων που προσφέρουμε.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Nadaldoors εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της, παρέχοντας αρθρωτές πόρτες, αυτόματες πόρτες, ανοιγόμενες πόρτες, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας.

Με την επιλογή των μεγαλύτερων και καλύτερων οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού ως συνεργάτες μας, διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προσδοκίες τους.

 

 

Αυτόματες πόρτες

Τα προϊόντα μας

Με καινοτόμα προϊόντα και προσαρμοσμένες λύσεις, είτε ψάχνετε αυτόματες πόρτες, αρθρωτές πόρτες ή συρόμενες πόρτες είμαστε σε θέση να προσφέρουμε βέλτιστες λύσεις, εφαρμοσμένες ώστε να δένουν με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με τη σωστή ασφάλεια και λειτουργικότητα.

αυτόματες πορτες

Αυτόματες πόρτες

Για ευκολότερη πρόσβαση, προσφέρουμε μια ποικιλία από αυτόματες πόρτες που μπορούν να προσαρμοστούν για να περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές γυαλιού, χρώματος και υλικού και ενσωματώνονται αρμονικά σε διάφορες αρχιτεκτονικές σχεδιαστικές επιλογές.

Αρθρωτά συστήματα

Για την ευέλικτη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, προσφέρουμε ένα σύστημα διαχωρισμού που μπορεί να προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες γραμμές, καμπύλες και γωνίες του επιθυμητού σχεδιασμού του χώρου σας. Το modular design επιτρέπει την προσαρμογή των κινούμενων panel στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε χώρου.

nadal doors - αυτόματες πόρτες

Προσαρμοσμένες λύσεις

Χωρίς όρια στους αυτοματισμούς, οτιδήποτε και να χρειάζεστε, παρέχουμε λύσεις για ιδιαίτεροες καταστάσεις.

doors-brochures

Τα Brochures

Πληροφοριακά φυλλάδια με τα προϊόντα της Gilgen. Κάντε κλικ στο φυλλάδιο για να το δείτε.

αυτόματες πόρτες - Gilgen

Συστήματα αυτόματων πορτών

Για κάθε εφαρμογή & τομέα.
Ψάχνετε για μια αυτόματη πόρτα που είναι κατασκευασμένη για τις δικές σας ανάγκες;
Αν θέλετε προσβασιμότητα, ασφάλεια ή απλά όμορφο σχεδιασμό, εδώ θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

sliding walls

Αρθρωτά συστήματα

Το αυτόματο σύστημα με τα αρθρωτά panel δημιουργούν έναν αισθητικά ευχάριστο και εύκολο στη διαχείριση χώρο. Η επιλοφή των φύλλων και του συστήματος σας δίνει την ελευθερία να σχεδιάσετε το δικό σας σύστημα.

Ανοιγόμενες πόρτες

Όμορφος σχεδιασμός συνδιασμένος με καθαρές γραμμές, ολοκληρώνει το αρχιτεκτονικό σχέδιο. Ο μηχανισμός ενσωματώνεται στο ύψος της πόρτας για να δημιουργεί μια κομψή διακριτική λεπτομέρεια.

πόρτες πυρασφάλειας

Πόρτες πυρασφάλειας

Υπάρχουν μέτρα που μπορείτε να πάρετε για να ελαχιστοποιήσετε τις καταστροφικές συνέπειες μίας φωτιάς. Οι πόρτες πυρασφάλειας εμποδίζουν τον καπνό να απλωθεί, βοηθώντας να σωθούν ζωές αλλά και το εσωτερικό του κτιρίου.

custom πόρτες

Προσαρμοσμένες λύσεις

Λύσεις που μπορούμε να παρέχουμε – για ειδικές λειτουργίες και μεγάλες διαστάσεις και για συγκεκριμένα αρχιτεκτονικά σχέδια.

Door drive unit SLA

Μηχανισμός αυτόματης πόρτας

Ο μηχανισμός Gilgen SLA Door drive προσφέρει μέγιστη απόδοση στην ελάχιστη τιμή. Οι πελάτες και οι αρχιτέκτονες μπορούν να απολαύσουν προχωρημένη λειτουργικότητα και όμορφο σχεδιασμό που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.