Μερικά λόγια για εμάς

Προϊόντα & Υπηρεσίες για κάθε απαίτηση

Η εταιρεία μας

Με ιδρυτή τον κ. Νικόλαο Αδάλογλου και έδρα στον νομό Ημαθίας στην περιοχή Πλατύ, βρισκεται στον χώρο των ρολών ασφαλείας από το 2012.

συρόμενες αυτόματες πόρτες - Nadal doors
Πρωτοπόροι στις αυτόματες πόρτες

Εγγύηση ποιότητας

Με πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, η Nadaldoors εισάγει, διαθέτει και τοποθετεί ρολά ασφαλείας και αυτόματες πόρτες υψηλής ποιότητας, καθώς και μια ευρεία γκάμα από αυτόματους μηχανισμούς κίνησης για συρόμενες και ανοιγόμενες καγκελόπορτες. Ως συνεργάτες μας έχουμε επιλέξει τους μεγαλύτερους και καλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μελέτη - Κατασκευή - Τοποθέτηση - Service

Nadal Doors

Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

Προσφέρουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο, την ασφάλεια της οικογένειας, της επιχείρησης και της περιουσίας σας.

Κύριο μέλημα μας

Η ασφάλεια σας με την υψηλότερη ποιότητα

Ειδικευόμαστε

Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή, στην τοποθέτηση & στο service όλων των τύπων των ρολών ασφαλείας, γκαραζόπορτων, βιομηχανικές πόρτες, πόρτες πυρασφαλείας, πτυσσόμενα κάγκελα, μηχανισμοί επαναφοράς, μπάρες , ιατρικές πόρτες, αυτοματισμοί 24/24 .

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας, σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε όλα μας τα είδη σεβόμενοι τις ανάγκες του πελάτη στις πιο ασυναγώνιστες τιμές.